In urma cu 5 ani am cumparat impreuna cu sotul meu un apartament cu 3 camere pentru care am facut un credit ipotecar.Dupa 2 ani sotul a murit si in urma succesiunii 3/8 din apartament ii revin baiatului meu in virsta de 12 ani , in acte fiind prevazut ca baiatul prea atit bunurile mostenite cit si datoriile. E firesc ca aceste datorii le platesc singura. Acum am vrut sa fac o ipoteca de grad 2 pentru a mai lua un credit. Raspunsul a fost ca nu se poate , deoarece este si proprietatea unui minor. Mi s-a parut absurd ca autoritatea tutelara imi da voie sa vand casa , dar sa fac o ipoteca pt suma de 10000 euro , nu imi da voie. Intrebarea este daca este corect asa ceva , sau exista vreo posibilitate sa fac aceasta ipoteca , mai ales ca ceea ce fac este si in folosul copilului .
Executare silita
RobertZoicas
Buna ziua.
S-a incheiat un contract de credit intre BCR si societatea mea comerciala (asociat unic), la care s-au intocmit si contracte si de fidejusiune atat ... (vezi toată discuția)
Fidejusor
didero
Buna seara,
Eu in calitate de persoana fizica si sotie a unuia dintre asociatii unei firme am semnat pe un contract ca fiind fidejusor.Sotul meu a decedat si ... (vezi toată discuția)