avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere societati comerciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere societati comerciale

Buna ziua, sunt "fericitul proprietar" a 2 societati comerciale care au hotarare judecatoreasca de dizolvare(in litigiu cu registrul comertului) si chiar doresc sa le radieze. Pentru una dintre ele hotararea a fost pronuntata in 2007 pentru a 2 a in 2009. Pana acum, nu s-a intamplat nimic, la registrul comertului apare ca pentru prima sc a fost numit un lichidator :O pentru care motiv nu stiu (societatile nu au datorii ba chiar aveau de recuperat TVA ) .....dar eu tot astept sa primesc hotararile de radiere.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
D_S, utilizator
Cel mai recent răspuns: D_S , utilizator 21:10, 21 Septembrie 2014
E complicata treaba. Daca a fost numit lichidator se va desfasura in instanta procedura insolventei.
Problema este ca de cele mai multe ori, lichidatorul formuleaza cerere de atragere a raspunderii administratorului, pentru a-l obliga sa raspunda cu bunurile proprietate personala, datoriile societatii.
Va analiza in concret din documentele pe care i le veti da care sunt datoriile.
Va multumesc pentru raspuns, lichidatorul a fost numit in 2007 !!!! referitor la raspundere ....societatea nu avea datorii la stat ( statul avea sa returneze societatii tva de peste 10.000 ron) si la niciun furnizor. Intrebarea este cum sa "SCAP" si sa fie radiate de reg. com. ?! Multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la buget Theo_95 Theo_95 In registrul comertului societatea apare dizolvata,deci sa inteleg ca cei de la Finante nu au castigat recursul? Daca societatea este dizolvata din 2005 se ... (vezi toată discuția)
Actiune raspundere patrimoniala art.138!!!!!! germanu germanu Buna ziua!Am o problema....am avut un srl ,eu fiind administrator. Finantele au cerut insolventa...a fost numit lichidator reprezentantul Finantelor...prin ... (vezi toată discuția)
Citatie catre firma pentru dizolvare, help pls! Mario2010 Mario2010 Buna ziua, Am primit pe 28 o citatie catre firma pe care o detin pentru .. din cate am inteles eu .. nu am depus situatiile anuale aferente anilor ... (vezi toată discuția)