avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare activitate bursiera
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare activitate bursiera

Buna ziua. Stiu ca din 2010 codul fiscal are un articol (cred 81) care prevede ca pot deduce o pierdere din tranzactii valori mobiliare pe o perioada de 7 ani. Am avut o pierdere in 2008 din activitate bursiera (tranzactionare valori mobiliare) si doresc sa stiu daca aceasta poate fi dedusa acum in anul fiscal 2014 sau "cei 7 ani" incep din 2010 deci nu includ anul 2008 si 2009? Daca da, deasemenea doresc sa stiu daca n-am depus o declaratie 200 la Adm fiscala pt anul 2009, an care a fost scutit de impozit, pot sa o depun acum ca sa beneficiez de deduceri? 2009 este deasemenea un an cu pierderi pt mine.
Daca cineva poate sa-mi dea un raspuns in urmatoarele ore sunt dispus sa achit onorariul.
Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Ilucian, utilizator

Alte discuții în legătură

Pierdere tranzactii bursiere pedrolino pedrolino pierderile din tranzactii bursiere inregistrate de o persoana fizica la sfarsitul anului 2014 se pot deduce din veniturile cumulate in anul 2014 ? (vezi toată discuția)
Deduceri pierderi fiscale trabzactii bursiere bogdip bogdip Buna ziua, As dori sa aflu parerile unor experti in domeniu in legatura cu deducerea pierderii fiscale dintr-un an. Am cautat pe net si am gasit atat in codul ... (vezi toată discuția)
Recuperare pierdere fiscala pfa ana_mirea ana_mirea sunt Intreprindere Individuala, autorizata din iulie 2008, platitor de TVA si impozit pe venit real. In 2008, 2009 si 2010 am inregistrat pierderi fiscale. In ... (vezi toată discuția)