avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Sistem de impozitare la pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Sistem de impozitare la pfa

Buna ziua,sunt in curs de infiintare al unui PFA,doresc sa vand marfa doar in targuri si am optat pentru urmatoarele coduri CAEN 4799,4789,4782 doresc,sa stiu daca pot opta pentru sistemul real de impozitare,nu as vrea sa-mi impuna norma de venit.Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 18:51, 20 Septembrie 2014
Puteti opta pentru pentru sistemul real de impozitare, contabilitate in partida simpla, consultati si
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu multiple caen si norma de venit monovertex monovertex Buna seara, Am infiintat recent un PFA pentru care am completat CAEN 6202 drept cod principal si 6201 si 6209 ca secundare (6209 nu era neaparat necesar, ... (vezi toată discuția)
Alegere cod caen costin1305 costin1305 Buna ziua, Doresc sa ma autorizez ca PFA. Voi presta un fel de consultanta pentru respectarea obligatiilor ce revin societatilor comerciale care genereaza ... (vezi toată discuția)
Cumulare norme de venit akyla akyla buna ziua, vreau sa imi deschid PFA si sa trec 2 coduri CAEN : 6201(norma de venit = 0) si 8219 (norma de venit = 8040) asta pentru localitatea din care ... (vezi toată discuția)