avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decade din drepturile parintesti o persoana cu sm?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decade din drepturile parintesti o persoana cu sm?

in primul rand,buna ziua. sotia mea are sm gradul2 accentuat. se deplaseaza foarte greu si are si probleme de natura mintala. poate fii decazuta din drepturile parintesti asupra unei fete de 16 ani? cu respect.
Cel mai recent răspuns: Rezolvatorul , Consilier juridic 09:00, 21 Septembrie 2014
Ce inseamna sm ? Ca se deplaseaza greu nu e motiv de decadere din drepturile parintesti,
Ce fel de probleme mintale are ? Daca nu are discernamant sau e afectat, se poate pune sub interdictie persoana si astfel nu va ma exercita nici drepturile parintesti.
Un parinte poate fi decazut din drepturi pt abuz asupra minorului.
Scleroza multipla este o afectiune grava care afecteaza viata bolnavei si pe a celor din jur , este adevarat. Insa nu cred ca de natura sa o faca iresponsabila sau sa decada din drepturile parintesti.
SM este prescurtarea de la Scleroză Multiplă. Din textul Dvs. înțeleg că sunteți casătorit cu doamna cu SM și aveți împreună o fiică de 16 ani. Care este motivul pentru care, pentru cei 2 ani rămași până la majoratul fiicei Dvs. doriți să vă decădeți soția din drepturile părintești ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decadere drepturi daca mama are scleroza multipla? roxana15 roxana15 Am niste rude care au ceva probleme: mama a fost diagnosticata cu scleroza multipla, dupa care fiul cel mic, in varsta de 15 ani, a fost diagnosticat cu ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa il decad din drepturi pe tatal copilului meu? Catalina12345678 Catalina12345678 Traiesc in concubinaj cu tatal fetitei mele.El a recunoscut-o pe fetita.dar as vrea sa stiu daca ma despart de el as putea sa il decad din drepturi si sa trec ... (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturi a unuia din parinte se poate solicita inaintea divortului? ContSters130251 ContSters130251 Ca mama, pot sa decad din drepturi tatal si apoi sa fac divortul? Mentinonez ca stiu in ce conditii legale se aplica decaderea din drepturi ale unuia din ... (vezi toată discuția)