avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA si Intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA si Intreprindere individuala

Buna ziua

Sotia mea este traducator activ independent, inregistrat la Administratia financiara. Putem deschide impreuna o Asociatie familiala avand acelasi domeniu de activitate unde pentru dovedirea competentelor se va prezenta autorizatia de traducator a sotiei (doar un membru trebuie sa fie calificat).

Putem detine cele 2 pfa in acelasi timp?

P.S. am postat titlul grsesit. Nu e vorba de intreprindere individuala ci de asociatie familiala. Cu scuzele de rigoare

Va multumesc anticipat pentru raspuns si va doresc o duminica frumoasa in continuare!

Ultima modificare: Duminică, 21 Septembrie 2014
Cezary, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 11:40, 21 Septembrie 2014
Daca inteleg bine, traducatorul este autorizat direct de Fisc si activitatea o desfasoara ca liber profesionist. A nu se confunda cu entitatile inregistrate la ORC.
Da, puteti inregistra la ORC o intreprindere familiala cu acest obiect de activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forma de organizare pentru deþinãtorul unui certificat de traducãtor în domeniul de literaturã Camidi Camidi Buna ziua, As dori sa stiu daca pot sa ma declar la Administratia fiscala ca traducator de literatura pe baza Certificatului emis de Ministerul Culturii, deci ... (vezi toată discuția)
Colaborare pfa Angie_31 Angie_31 Buna seara! Mentionez ca sunt PFA si sunt traducator autorizat pe o limba straina. Este in regula sa colaborez cu alti PFA traducatori autorizati pe alte limbi ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala ametist ametist Ce deosebiri majore exista in forma de redactare si [u]continut[/u] al actului constitutiv pentru infiintarea unei intreprinderi individuale, fata de cel al ... (vezi toată discuția)