avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovinieta-amenda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovinieta-amenda

Am primit o amenda contraventionala in valoare de 250lei pentru ca nu aveam rovinieta.Am circulat fara rovinieta in data de 10.04.2014 si am primit instintarea in data de 18.09.2014(joi).
-Pot sa platesc jumatate din minimul amenzii in data de22.09.2014
-Sunt din Arad cum procedez cu documentul (chitanta) cu care am platit amenda,adica cum sa procedez ca sa fiu sigur ca vor intra in posesia chitantei cei de la CESTRIN BUCURESTI.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:25, 21 Septembrie 2014
Puteti achita jumatate din sanctiunea aplicata
Puteti comunica emitentului prin corespondenta postala cu confirmare primire copie dupa PV si dupa chitanta justificativa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot anula amenda pentru lipsa rovinieta? ce reprezinta acel tarif de despagubire (28 euro)? walipope walipope 11.07.2011 - 19:29 Buna seara. Am fost depistat+pozat fara rovinieta in 16.10.2010 ora 11.44. In data de 11.07.2011 am gasit in cutia postala un Proces Verbal ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita cnadnr CristianPCristian CristianPCristian Buna ziua, In urma cu 3 luni am primit in cutia postala o instintare de executare silita pentru neplata celor 28 euro catre cnadnr, in urma unei amenzi de ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala rovinieta Barbug Barbug Buna ziua, Am primit acum o saptamana o amenda de rovinieta din data de 30.11.2010 pe care am platit-o( 250 lei+ 25euro). Astazi mi-au mai venit inca doua ... (vezi toată discuția)