avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Raspundere
Discuție deschisă în Executare silită

Raspundere

In cazul unei executari silite, daca cel executat -persoana fizica -nu are proprietati pe numele sau care sa acopere valoarea prejudiciului stabilit , mai exista vreo posibilitate sa-si recupereze banii cel inselat (fiind vorba de o inselatorie, sa zicem ) ?
Intreb asta in situatia ipotetica in care as putea ajunge ,daca mai am vreo sansa sa recuperez banii bagati in constructia unei case , am precontract semnat la o agentie imobiliara si intentionez sa -l dau in judecata pe constructor-pers. fizica .
, Cu multe multumiri si stima !
Cel mai recent răspuns: Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat 22:18, 21 Septembrie 2014
Soluția instanței este cea mai sigura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita..... blakkiss blakkiss va salut. am si eu o mica mare problema.........am incheiat in 2007 un precontract de vanzare-cumparare a unui apartament nou. din motive personale am renuntat ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu ca parte civila din dosar de inselatorie tirnaveni tirnaveni Buna ziua a.am fost înșelat cu valuta falsa si inculpații au fost prinși și condamnați ,și obliga inculpații sa plătească despăgubiri civile ... (vezi toată discuția)
Intabulare antecontract cornelia05 cornelia05 Buna seara! Am făcut un antecontract de vanzare cumpărare la o agenție imobiliară prin care am dat un avans. S-au depus toate actele la banca unde fac ... (vezi toată discuția)