avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am nevoie de ajutor - contract inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am nevoie de ajutor - contract inchiriere

buna seara , doresc sa inchei casatoria cu logodnica ea locuieste la parintii ei , eu nu locuiesc acolo stau intr-o chirie si doresc sa ma mut aici problema intervine , am numele varga iar ea mezei , doresc sa inchei casatoria apoi sa merg in chirie singura mea problema este ca propietarul a zis ca nu face de 2 ori contractul nu se poate lua cu nume diferite sa ne scrie pe ambi pe contract sau cum trebuie facut contractul in asemenea caz sau trebuie sa imi schimb eu numele astept un raspuns cat mai corect :sorry:
Cel mai recent răspuns: vip2you17 , utilizator 00:11, 22 Septembrie 2014
Cred ca ceva imi scapă mie... Ptr dvs ce este mai important? Contractul sau căsătoria? Proprietarul va încheia contractul oricum, cu numele ales. Cred ca încă nu prea știți ce vreți... Puteți locui împreuna acolo unde doar Dvs aveți acel contract de închiriere. Nu cred ca va casatoriti doar sa stati in chirie...
deci eu doresc intai sa inchei casatoria apoi sa fac contractul de inchiriere cum procedez, eu nam unde locui stau intr-o chirie pana pe 13 dar doresc sa ies si sa ma mut intr-un apartament cu 2 camere si propietarul a zis intai sa incheiem casatoria ca nu vrea sa faca de 2 ori contractul adica cum anume trebuie sa fiu scris pe contract eu si sotia sau doar eu ? avem 2 copii cu noi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme viza de flotant vip2you17 vip2you17 Buna ziua am o problema de curand am dat in garantie la un agent de imobilar 420 euro plus 140 euro chiria mia dat un contract de inchiriere in regim comodat ... (vezi toată discuția)
Proprietate comuna aschiutza aschiutza Buna ziua, Inainte de toate, rog sa-mi fie iertata stangacia in formularea subiectului... Divortul meu s-a pronuntat pe data de 20 aprilie 2010, inca nu am ... (vezi toată discuția)
Ma puteti ajuta o problema cu un punct de lucru Wally0k Wally0k am si eu cateva intrebari acum am deschis o firma sediu social il am acasa si trebuie sa imi iau un spatiu in chirie am gasit unul care este intr-un ap ... (vezi toată discuția)