avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere sau externalizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere sau externalizare

Pana nu demult eram 2(doi) angajati intr-un departament despre care angajatorul
ne-a anuntat ca in anul urmator va fi externalizat.Sefa mea si-a dat demisia si a plecat la o alta firma.Angajatorul mi-a propus preluarea postului vacant ,dar fara a mai angaja pe altcineva pe cel de-al doilea post.Eu am acceptat dar am cerut si o marire de salariu,insa cererea a fost refuzata,deci avansarea nu s-a mai efectuat.Angajatorul mi- a propus apoi incheierea contractului de munca cu acordul partilor odata cu plata a 4 salarii compensatorii , iar in caz de refuz desfiintarea postului meu actual urmand ca postul de sef departament sa fie ocupat de catre o alta persoana ,mie platindu-mi-se 2 salarii compensatorii conform contractului colectiv de munca.Nu stiu cum sa procedez,v-as ruga sa-mi dati o mana de ajutor.
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 22 Septembrie 2014
Mihai_D2, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai_D2 , utilizator 09:06, 22 Septembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post ioana miu ioana miu Buna ziua, Ma numesc Ioana si as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra. In luna decembrie 2008 am fost anuntata ca postul pe care eu il ocup in firma se v-a ... (vezi toată discuția)
Compensatii pentru demisie. timgabita timgabita Buna ziua, Sunt angajat in cadrul departamentului comercial al unei companii nationale. Astazi am fost instintat telefonic cum ca firma nu mai are nevoie de ... (vezi toată discuția)
Doresc o lamurire! gili_gilda gili_gilda buna, am o problema mai delicata timp de 9 luni am activat in cadrul unei firme pe un post platit cu salariul fix+bonusare lunara aprobata de catre seful ... (vezi toată discuția)