avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere sau externalizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere sau externalizare

Pana nu demult eram 2(doi) angajati intr-un departament despre care angajatorul
ne-a anuntat ca in anul urmator va fi externalizat.Sefa mea si-a dat demisia si a plecat la o alta firma.Angajatorul mi-a propus preluarea postului vacant ,dar fara a mai angaja pe altcineva pe cel de-al doilea post.Eu am acceptat dar am cerut si o marire de salariu,insa cererea a fost refuzata,deci avansarea nu s-a mai efectuat.Angajatorul mi- a propus apoi incheierea contractului de munca cu acordul partilor odata cu plata a 4 salarii compensatorii , iar in caz de refuz desfiintarea postului meu actual urmand ca postul de sef departament sa fie ocupat de catre o alta persoana ,mie platindu-mi-se 2 salarii compensatorii conform contractului colectiv de munca.Nu stiu cum sa procedez,v-as ruga sa-mi dati o mana de ajutor.
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 22 Septembrie 2014
Mihai_D2, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai_D2 , utilizator 09:06, 22 Septembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord incetare cim cu motivare “la cererea salariatului nostru” versus "acordul partilor" shoni17 shoni17 Buna ziua! In urma desfiintarii departamentului in care lucram, angajatorul mi-a comunicat verbal incetarea activitatii si mi-a propus incetarea CIM prin ... (vezi toată discuția)
Schimbare post Florris Florris Buna ziua! Sotia mea este angajata la o firma privata pe functia de sef de raion. La ultima sedinta avuta a fost anuntata ca urmeaza sa fie schimbata din ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz sau nu!!! Cosmino Cosmino Companie:multinationala Domeniu:caen 9200-Jocuri de noroc;capital 100% privat; M-am angajat in mai 2008 pe postul de \"Atendant\" operator sala,apoi in ... (vezi toată discuția)