avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract vanzare cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract vanzare cumparare apartament

Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca se pate anula si in ce conditii un contract de vanzare cumparare a unui apartament care are clauza de habitatie viagera asupra intregului imobil. Acest ap. a fost vandut unui copil de 13 ani in 1992 prin curator. Curatorul si fostul proprietar doresc reintrarea in proprietate.
Cel mai recent răspuns: klatyy , utilizator 09:49, 22 Septembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate anula un contract de vanzare cumparare apartament? klatyy klatyy Contractul specifica \"cumparatorul intra in stapanirea de drept a apartamentului de astazi data autentificarii prezentului contract, iar in stapanire de fapt ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare apartament cu clauza abitatie viagera liliana.suciu liliana.suciu Subiect: Contract de vanzare cumparare apartament cu clauza abitatie viagera -am contract de vanzare cumparare apartament , cumparat de la fostul ... (vezi toată discuția)
Reziliere act vanzare-cumparare cu clauza de habitatie viagera camym camym Va rog sa-mi spuneti si mie in ce conditii se poate rezilia un act de vanzare cumparare cu clauza de habitatie viagera daca mai traieste doar unul dintre ... (vezi toată discuția)