avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cardul de sanatate !!!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cardul de sanatate !!!

Obtin cardul de sanatate din cedarea folosintei bunurilor daca nu sunt angajat ?

Alte discuții în legătură

Contributia la asigurarile de sanatate ariadnamitescu ariadnamitescu Daca am servici si angajatorul meu plateste contributia la Asigurarile de sanatate aferenta venitului meu si eu obtin si niste venituri din cedarea folosintei ... (vezi toată discuția)
Cass - cedarea folosintei bunurilor Radu Aura Radu Aura Daca sunt salariat, dar am venituri si din cedarea folosintei bunurilor( o garsoneiera inchiriata) platesc contributia pentru sanatate(CASS) si ca salariat si ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere din oficiu de la casa nationala de asigurari de sanatate charismaamalia charismaamalia Buna ziua,am primit o decizie de impunere din oficiu care contine calculul contributiei de asigurari sociale de sanatate si accesorii provenit din Venituri ... (vezi toată discuția)