avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperarea castigurilor salariale restante din DDA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperarea castigurilor salariale restante din DDA

Buna ziua,
As dori sa stiu ce pasi trebuie urmati din punct de vedere legal pentru a recupera salariile restante in urma incheierii unui contract pe drepturi de autor (DDA). Mai precis, am incheiat cu angajatorul doua contracte: unul pe un salariu de incadrare (1), altul pe drepturi de autor (2). Contractul (1) a ajuns la termen, dar cu restante din partea angajatorului pe 2 luni, care au fost, ulterior, platite. Drepturile salariale din contractul (2), NU. Angajatorul da semne ca nici nu mai intentioneaza sa le plateasca, acoperit fiind de faptul ca le-a platit pe cele de pe contractul (1).
Asadar, ce trebuie sa fac intr-o astfel de situatie pentru a-mi recupera sumele restante din DDA?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Recuperarea castigurilor salariale restante din dda loredana-ana loredana-ana Buna ziua, As dori sa stiu ce pasi trebuie urmati din punct de vedere legal pentru a recupera salariile restante in urma incheierii unui contract pe drepturi ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante din dda loredana-ana loredana-ana Buna seara, Ridic din nou problema pe care v-am supus-o atentiei acum doua zile. Mai exact, am incheiat cu angajatorul doua contracte: unul pe un salariu de ... (vezi toată discuția)
Plata drepturilor de autor ionut serbanescu ionut serbanescu salut, as dori sa stiu daca mai este legal sa fii platit pe drepturi de autor in presa. adica daca un angajat care vine zilnic la munca mai poate fi platit, ... (vezi toată discuția)