avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Camera de consiliu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Camera de consiliu

Buna ziua.
Sunt implicat intr-un dosar care se afla in camera de consiliu , imi puteti explica si mie ce se intampla in camera de consiliu?

Adica eu sunt in aceste 2 dosare si nu stiu ce se intampla.
[ link extern ]

[ link extern ]

Ultima modificare: Luni, 22 Septembrie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 15:40, 22 Septembrie 2014
Reclamanta din dosarul dvs a formulat cerere de ajutor public judiciar,cerere admisa prin care s-a diminuat taxa de timbru si a fost esalonata.Acest gen de cereri se judeca de judecatorul cauzei nu in sedinta publica ci in camera de consiliu.In concluzie nimic misterios nu se intampla in cam de consiliu,procesul in care va judec dvs se va solutiona in sedinta publica,urmand sa primiti citatie cu termenul ce va fi acordat.
Adica va fi cu siguranta un proces ?
Sigur va fi si proces - reclamanta a inaintat o actiune pentru anularea unui act.
Cu siguranță veți fi citat, așa cum v-a spus domnul avnic. Procesul este pe rol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura stramutare dosar Nina1 Nina1 Buna seara, Care este procedura de stramutare dosar civil? Ce implica? Cu stima (vezi toată discuția)
Proces suspendat conform art. 155 ind. 1 cod procedurã civilã _Oana_ _Oana_ Buna ziua! La valoarea unui imobil, instanta mi-a impus achitare unei taxe de timbru pt care am solicitat scutirea acesteia, astfel ca, in acest sens am ... (vezi toată discuția)
Divort reluat cu un copil devenit major alfa19 alfa19 Buna ziua! Va rog consiliere: 1. Divort judecat pe fond, prin intelegere intre parti, finalizat cu o \\"concluzie\\" ; 2. In timp instanta se autosesizeaza ... (vezi toată discuția)