avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de apel

Mai pot face ceva in cazul in care mi-a fost respinsa cererea privind combaterea executarii obligatiei de plata rezultata din contract comercial, in anul 2012 printr-o incheiere pe motiv de lipsa de interes?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:03, 22 Septembrie 2014
In functie de motivarea solutiei puteti formula calea de atac prevazuta de lege,fara a cunoaste dosarul dvs nu puteti primi un raspuns concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este calea de atac ºi ce articole pot invoca? oanaportar oanaportar 1. - Daca la instanta de fond nu au fost atasate dosarele cerute de mine, 2. - daca instanta de fond nu a solicitat de la diverse institutii publice ... (vezi toată discuția)
Mai poate fi atacata o contestatie in anulare respinsa ca nemotivata ... catpop catpop Mai poate fi atacata o contestatie in anulare respinsa ca nemotivata cu o cerere de revizuire ? (vezi toată discuția)
Recurs Chiujdea Chiujdea Bună seara! Am trecut printr-un proces de ieşire din indiviziune. Fratele meu a făcut recurs, deşi hotărârea dată este corectă şi legală. Ce ... (vezi toată discuția)