avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire salariala si copii in intretinere
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire salariala si copii in intretinere

buna ziua, am si eu mai multe popriri salariale pt datorii bancare, din care se pot opri maxim 50 % venituri cf legislatiei in vigoare, se poate face ceva sa se retina mai putin din salariu dat fiin ca am 3 copii mici in intretinere si sunt singura intretinatoare pt ca sotul a murit.

multumesc!
Cel mai recent răspuns: emma-hart , utilizator 16:08, 22 Septembrie 2014
Contestatie la executare, e singura varianta prin care veti putea obtine poprire pe mai putin. Problema e ca va lungiti mult in timp, veti plati pe perioada mai lunga mai mult pt ca penalitatile curg.
dar daca au trecut 2 ani de la data hot jud de poprire ? eu am fost in concediu crestere copil, si acum cand revin la munca urmeaza sa mi se retina din salariu. nu e tarziu sa contest acum ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu emma-hart emma-hart buna ziua, am mai multe popriri pe salariu, de la 2 banci mai exact, ce ar insuma 50 % din salariu, dar sunt unica intretinatoare de familie, am 3 copii mici, ... (vezi toată discuția)
Pensie alim si executare ghiuvy2005 ghiuvy2005 daca exista o hot jud pt pensie alim de la data actiunii feb 2010 si ac debitor mai are executare din aprilie 2010 cum se vor oprii banii de azi incolo pt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - 2 popriri, cum aș putea reduce suma totală? dannadaniela dannadaniela am o poprire pe salariu...iar acum a venit a doua poprire..cum as putea sa diminuez la mai putin de 1/2 din salariu?daca mi se retine 1/2 din venit sant pe ... (vezi toată discuția)