avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere test paternitate in divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere test paternitate in divort

Buna ziua,

Ma aflu in divort si am mari dubii privind copilul.
Am primit comunicarea de la tribunal in care mi se aduce la cunostinta ce cere sotia.
mi se comunica ca in termen de 25 de zile trebuie sa depun la dosar cu ce probe ma apar si daca am si altceva de adaugat.
Pot solicita sa se faca si un test de paternitate?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Moldovanvalerioan , utilizator 10:40, 6 Iunie 2024
Aceasta proba nu face parte din categoria celor care se administrează intr-un proces de divorțat. Ptr aceasta problema aveți alta cale a instanței. La acest moment faceți apărări in functie de cererile reclamantei. Atenție cu termenul pe care il aveți ptr ca altfel sunteți decăzut din probe.
Vreau sa va intreb daca se poate face testul de paternitate dupa pronuntarea divortului prin decizie definitiva si irevocabila?
Se poate cere in instanta ca atat copilul cat si mama sa faca testul?
Ba, cred ca acum e momentul sa tagaduiti paternitatea, ca tot va judecati si pt autoritate parinteasca si domiciliul copilului, nu dupa divort.
Testul costa si dvs veti plati.
Cu ocazia divortului v-ati dat seama ca nu e copilul dvs ?
Conteaza sa fiti in termen pt a tagadui paternitatea.
Ultima modificare: Duminică, 28 Septembrie 2014
gi-jane2, moderator
Este obligatorie expertiza medico-legala, pentru a fi stabilita filiatia copilului fata de tata.

Daca testul de paternitate nu constituie proba in procesul de divort,ce alte motive,ar putea fi invocate.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paternitate someone someone Buna! Am si eu o problema. Un prieten are un copil cu o tanara, ce nu era inca divortata in momentul conceptiei. Copilul s-a nascut pe parcursul procesului de ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitate Veronica1990 Veronica1990 Buna ziua, La inceputul acestei luni am avut ultimul termen in divortul cu sotul meu, in urma caruia s-a admis cererea de divort si s-a pronuntat solutia de ... (vezi toată discuția)
Cum cer test paternitate ?- tagada de paternitate razvanmi razvanmi Buna seara, Sunt in divort cu sotia , avem un copil de un an si 7 luni . Eu as fi de acord sa platesc pensie alimentara , dar am niste ganduri ca fata nu e a ... (vezi toată discuția)