avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot dovedi la divort ca tatal are probleme psihice ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot dovedi la divort ca tatal are probleme psihice si ma terorizeaza verbal?

Buna ziua,
Suntem casatoriti de un an, fetita noastra are 10 luni astazi implinite. Eu am un salariu de 1000 ron dar momentan sunt inca in concediu pt cresterea copilului. Fiindca de cand ne-am casatorit am fost in concediul acesta, eu am contribuit cu resursele mele limitate la cheltuielile pe mancare. Sotul vrea sa dovedeasca faptul k el aduce toti banii in casa, ca eu nu am domiciliu ( asa si este, mama si tata nu au proprietati, am doar o matusa cu casa ). Am dovezi scrise ( discutie pe messenger ) cand ma injura si ma facea in toate felurile, discutia e edificatoare pentru chinul trait de mine zi de zi, e doar o mica parte din tortura psihica la care sunt supusa de acest om care vrea doar custodia, si ar vrea ca eu sa dispar ca si cum nu as fi existat. Inainte cu o luna sa concepem copilul el a fost internat la spitalul de boli nervoase pt ca avea niste depresii si crize de insomnie. Au vrut sa il interneze pe o perioada indelungata deoarece prezenta simptome grave insa mama lui nu a semnat pentru a-l tine internat. Eu cred ca boala sa ,daca exista atunci, s-a agravat si mi-e teama pentru viata mea. Am sanse sa castig la proces custodia daca am salariul asa mic si nu am proprietate pe numele meu?:(( Va rg mult sa ma ajutati cu un sfat, sunt amenintata in fiecare zi ca voi fi data afara, in afara de asta, alocatia copilului e pe numele sotului si eu traiesc doar din 850 ron pe luna fiindca el nu imi da bani si nu pot merge la munca fiindca nu am cu cine lasa copilul. Multumesc
Schimbarea poate opera in mod cert , cu ajutor specializat .Incercati si aceasta varianta , oferiti-i a o a doua sansa.Puteti merge chiar dumneavoastra cu el , la un psihoterapeut , unde problemele sunt analizate in profunzime.
julie26 a scris:

Buna ziua,
Suntem casatoriti de un an, fetita noastra are 10 luni astazi implinite. Eu am un salariu de 1000 ron dar momentan sunt inca in concediu pt cresterea copilului. Fiindca de cand ne-am casatorit am fost in concediul acesta, eu am contribuit cu resursele mele limitate la cheltuielile pe mancare. Sotul vrea sa dovedeasca faptul k el aduce toti banii in casa, ca eu nu am domiciliu ( asa si este, mama si tata nu au proprietati, am doar o matusa cu casa ). Am dovezi scrise ( discutie pe messenger ) cand ma injura si ma facea in toate felurile, discutia e edificatoare pentru chinul trait de mine zi de zi, e doar o mica parte din tortura psihica la care sunt supusa de acest om care vrea doar custodia, si ar vrea ca eu sa dispar ca si cum nu as fi existat. Inainte cu o luna sa concepem copilul el a fost internat la spitalul de boli nervoase pt ca avea niste depresii si crize de insomnie. Au vrut sa il interneze pe o perioada indelungata deoarece prezenta simptome grave insa mama lui nu a semnat pentru a-l tine internat. Eu cred ca boala sa ,daca exista atunci, s-a agravat si mi-e teama pentru viata mea. Am sanse sa castig la proces custodia daca am salariul asa mic si nu am proprietate pe numele meu?:(( Va rg mult sa ma ajutati cu un sfat, sunt amenintata in fiecare zi ca voi fi data afara, in afara de asta, alocatia copilului e pe numele sotului si eu traiesc doar din 850 ron pe luna fiindca el nu imi da bani si nu pot merge la munca fiindca nu am cu cine lasa copilul. Multumesc

Pentru a dovedi o eventuala afectiune psihica a sotului solicitati ca instanta pe cale de adresa sa ceara unitatii spitalicesti in care a fost internat acesta, relatii cu privire la internarea acestuia si la diagosticului la intrarea si la iesirea din spital.De asemeni puteti solicita efectuarea unei expertize medico-legale care sa concluzioneze asupra eventualelor maladii psihice de care acesta sufera,bineinteles si in functie de raspunsul pe care il va da spitalul unde a fost internat.In situatia dvs.,este bine sa apelati la un avocat pentru consiliere si reprezentare profesionista
Ultima modificare: Vineri, 22 Mai 2009
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa divortez? Cristinamarinescu Cristinamarinescu Buna ziua, scriu in numele surorii mai mari , care este nevazatoare. Ea are varsta de 38 de ani, este casatorita si are un copil cu varsta de 9 ani. Sotul ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine custodia copil? lory_boby lory_boby Buna ziua.Sper sa ma puteti ajuta.pe data de 14 aprilie avem prima infatisare.Am comvenit sa nu facem mare tamtam pe baza divortului sa nu ne inproscam cu ... (vezi toată discuția)
Divort în urma violentei domestice, doi copii minori DarSab DarSab Bună seara! Sunt angajată, mă pot duce să locuiesc în casa părintească. Sunt agresată psihic și fizic de soțul meu. Avem doi copii minori, de 3 și ... (vezi toată discuția)