avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte ptr.inregistrare terasa restaurant la Registrul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte ptr.inregistrare terasa restaurant la Registrul Comertului

Buna ziua,
Va rog sa-mi sa-mi spuneti ce acte depun la Reg.Com.ptr. inregistrare unei terasei aferente restaurantului in care functionam.Este o terasa provizorie dar am fost amendati ptr ca nu o avem inregistrata la registru.Daca avem deschis punctul de lucru cu restaurantul cum declaram terasa la acest punct de lucru.
Multumesc mult ptr ajutor.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 21:29, 22 Septembrie 2014
Cine v-a amendat si ce scrie in PVCSC?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa blocului a fost vândută unui dezvoltator care a construit pe ea patru apartamente noi. noul acoperiș este, sau nu, parte comuna în această situație? tcriss tcriss Buna ziua, Sunt proprietar de apartament intr-un vechi bloc comunist, unde initial existau 20 de apartamente/proprietari. In urma cu cativa ani, cei 20 ... (vezi toată discuția)
Hidroizolatia, comuna sau privata? Almaris Almaris Buna ziua. As dori sa intreb daca hidroizolatia balcoanelor si teraselor dintr-un imobil de locuit aflate in proprietate privata este parte comuna sau privata. ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei locurilor de parcare Andreea FruFru Andreea FruFru Buna ziua, As avea o intrebare cu privire la spatiul comercial pe care l-am inchiriat . Conform contractul de inchiriere avem la dispozitie spatiul ... (vezi toată discuția)