avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte ptr.inregistrare terasa restaurant la Registrul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte ptr.inregistrare terasa restaurant la Registrul Comertului

Buna ziua,
Va rog sa-mi sa-mi spuneti ce acte depun la Reg.Com.ptr. inregistrare unei terasei aferente restaurantului in care functionam.Este o terasa provizorie dar am fost amendati ptr ca nu o avem inregistrata la registru.Daca avem deschis punctul de lucru cu restaurantul cum declaram terasa la acest punct de lucru.
Multumesc mult ptr ajutor.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 21:29, 22 Septembrie 2014
Cine v-a amendat si ce scrie in PVCSC?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa blocului a fost vândută unui dezvoltator care a construit pe ea patru apartamente noi. noul acoperiș este, sau nu, parte comuna în această situație? tcriss tcriss Buna ziua, Sunt proprietar de apartament intr-un vechi bloc comunist, unde initial existau 20 de apartamente/proprietari. In urma cu cativa ani, cei 20 ... (vezi toată discuția)
Hidroizolatia, comuna sau privata? Almaris Almaris Buna ziua. As dori sa intreb daca hidroizolatia balcoanelor si teraselor dintr-un imobil de locuit aflate in proprietate privata este parte comuna sau privata. ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei locurilor de parcare Andreea FruFru Andreea FruFru Buna ziua, As avea o intrebare cu privire la spatiul comercial pe care l-am inchiriat . Conform contractul de inchiriere avem la dispozitie spatiul ... (vezi toată discuția)