Buna ziua, doresc sa depun o cerere de judecata penru plata penalitatilor de intarziere mentionate pe factura fiscala. Va rog sa imi spuneti daca se admite o astfel de actiune? pentru plata facurilor fiscale emise este deschisa procedura de executare siliti intrucat au fost emise BO care au fost refuzate de banca. De acestea de ocupa executorul judecatoresc, insa pentru plata penalitatilor cum sa procedez? somatie de plata? imi spuneti va rog care este valoarea taxei de timbru? multumesc anticipat.
Pentru recuperarea penalitatilor de intarziere puteti formula cerere pt emiterea unei ordonante de plata (dispozitiile codului de procedura civila art 1013). Taxa de timbru este in cuantum de 200 lei. Se urmeaza o procedura speciala.
Urgent ce fac???
OANA GORAN
am uramtorul caz, sc se inchide, ramane cu datorii de xxxmiliarde.
fata de mine- creditor datoreaza y miliarde, o mare parte din suma a acoperit-o prin ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata
Silviuvox
Buna ziua , am depus la judecatorie , o somatie de plata pentru o factura neachitata a unui creditor. Am anexat in dublu exemplar , cererea , contractul de ... (vezi toată discuția)