avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Mirosuri imbietoare de nevoi canine si mure
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Mirosuri imbietoare de nevoi canine si mure

Buna ziua,

As dori sa ma ajutati cu doua probleme:
- un vecin si-a pus mure langa gard la circa 10 cm. Murele au crescut pe gard si au trecut si la mine in curte. Si in plus au inceput sa se inmulteasca si pe terenul meu. Am vorbit cu vecinul si am inteles ca el are toate drepturile sa faca ce vrea si eu ar trebui sa ma supun. Este cumva si alta optiune?
- mai am un vecin care are in fata casei vre-o 5 - 6 caini si numarul tot creste. Ma deranjeaza zgomotul, una e cand latra unul si una e cand auzi un cor. Dar cel mai mult ma deranjeaza mirosul. Pe tot terenul aproape miroase a fecale si urina de caine. Eu nu ma pot plimba pe acel teren . Se poate face ceva? Am vorbit cu vecinul si el m-a asigurat ca strange fecalele o data la x zile dar doar atat.

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:05, 23 Septembrie 2014
Va confruntati cu fericirea de a locui la casa si in aer liber ,dar si cu neajunsul de a suporta miresmele degajate de dezinteresul vecinului
Situatia este similara acelora invecinati cu detinatori de oi,capre,vaci,gaste,etc
Avand in vedere relatia de vecini ,incercati sa solutionati amiabil
Daca nu puteti solutiona amiabil,sesizati oficial politia responsabila,autoritatea sanitar veterinara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul creste diverse animale langa casa mea Viocata Viocata Va rog, daca se poate, sa-mi dati un sfat referitor la o problema veche pe care o am cu un vecin. Creste diverse animale pe un teren pe care il are langa casa ... (vezi toată discuția)
Cresterea animalelor in interiorul satului Nicoleta20171102 Nicoleta20171102 Buna ziua sunt si eu intr_o situatie asemanatoare in satul in care m-am mutat toti vecini au animale: vecinul din dreapta are vreo 80 de capre si oi plus ... (vezi toată discuția)
Vecinul ne-a reclamat cainele care latra. politia cerceteaza. mihaelacaluser mihaelacaluser V-as ruga o opinie asupra urmatorului subiect: Locuim la tara de mai bine de 10 ani. Bineinteles ca am avut intotdeauna caini si alte animale. Acum avem un ... (vezi toată discuția)