avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acordul tatalui pentru parasirea tarii cu copii minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acordul tatalui pentru parasirea tarii cu copii minori

Buna ziua.as avea si eu o intrebare la dumneavoastra.sunt divortata din mai 2012.avem impreuna doua fetite una de 6 ani si jumatate respectiv 3 ani si jumatate.

Avem custodie comuna,plateste pensie alimentara si are drept de vizita.dar niciodata nu si-a respectat programu de vizita care s-a stabilit la tribunal.programu mentionez ca a fost facut de el.trec si luni in care el nu le viziteaza pe fete.

Problema mea este ca eu as vrea sa plec cu fetele in strainatate iar el nu este de acord sa imi dea semnatura pe motivu ca el nu le mai vede pe fete.el care nu se ocupa deloc de cresterea si educatia fetelor.ar fi de acord daca eu i-as da o suma de bani si nu ar mai plati pensie alimentara timp de un an de zile.si acordul lui ar fi tot pe un an de zile

El a fost cercetat pentru talharie si a primit 3 ani cu suspendare.intrebarea mea la dumneavoastra este daca as putea face ceva in privinta asta pe cale legala ca sa pot primi acordul lui pentru parasirea tarii.va multumesc 
Mai puteti merge la politie sa vorbiti cu ei despre un santaj sau, eventual, cu un avocat penalist sa va invete ce si cum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parintii mei divorteaza la notar. ei sunt separati de multi ani ... Luca Catalina Denisa Luca Catalina Denisa Parintii mei divorteaza la notar. Ei sunt separati de multi ani insa de abia acum au hotarat sa faca acest pas la initiativa tatalui meu. Mama mea vrea sa aiba ... (vezi toată discuția)
Buna seara. sunt divorțată de 8 ani, după divorț avem custodie ... nataliacatisov@yahoo.ro nataliacatisov@yahoo.ro Buna seara. Sunt divorțată de 8 ani, după divorț avem custodie comuna asupra minorului, in toți acești ani tatăl copilului nu ia plătit niciodată ... (vezi toată discuția)
Retragere din drepturile parentale Gabrya Gabrya In urma divortului, am stabilit de comun acord custodia comuna asupra minorului, cu resedinta la mama. Tatal are obligatia platii unei pensii de intretinere ... (vezi toată discuția)