avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... referitor penalitati intretinere , un subiect mai ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

referitor penalitati intretinere , un subiect mai vechi

Asa cum v-am promis in urma cu cateva luni va tin la curent cu procesul meu care tocmai s-a incheiat.
Totul s-a jucat in jurul sumei de 18 mil pe care banuiesc ca d-nul administrator vroia sa-i bage si el in buzunar asa ca-i trebuia si lui. Numai ca de data asta nu s-a jucat cu o marioneta ci a intalnit un cap care judeca si el cat de cat.Nu vreau sa aduc jicniri, vrea numai sa invit pe toti cei care au probleme sa ma contacteze sa dezvalui din experienta mea. Procesul s-a incheiat administratia a pierdut. Nu va speriati de justitie legislatia pentru asociatiile de locatari este accesibila la fel si contabilitatea lor si imposibil daca vor sa faca o zbarna sa nu-i prindeti .Trebuie numai sa va puneti capsorul la contributie.TIN SA SCOT IN EVIDENTA CA M-AM APARAT SINGURA SI NU A FOST GREU DELOC.=D>
Cel mai recent răspuns: scarlet , utilizator 10:31, 8 Iulie 2009
felicitari !
mai ales pentru faptul ca ati cistigat fara ajutorul direct al vreunui avocat ;)
Imi dau seama ce conducere si administratie are asociatia respectiva.
Felicitari!

Sunt si eu in aceeasi situatie, luni am termen, si as avea mare nevoie de ajutor! mii de mul;tumiri
Felicitari, d-na Ienupar50 pentru victorie.
Felicitari!
daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu detalii, ca sunt in aceeasi situatie:((
V-am trimis si mesaj privat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic - probleme în a participa la concurs deoarece pe diplomă scrie licențiat în drept și nu licențiat în știinte juridice ContSters363911 ContSters363911 Buna seara! Zilele acestea m-am confruntat cu urmatoarea problema: nu am putut sa-mi depun dosarul de concurs pentru functia de consilier juridic debutant la ... (vezi toată discuția)
Socant, se teme de avocata care s-a oferit sa o apere kero kero Va rog sa sfatuim o batrana de aproape 80 ani care s-a bagat intr-o situatie imposibila. Cazul este in felul urmator: Doamna M era sora d-nei A, aceasta cu ... (vezi toată discuția)
Plangere penala??? ContSters308608 ContSters308608 buna ziua,am mai multe intrebari daca ma ajutati,o sa va prezint cazul: la sfarsitul anului 2012 am avut o relatie extraconjugala,?(desi sunt despartita de ... (vezi toată discuția)