avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pastrarea chitantelor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pastrarea chitantelor

Am si eu o intrebare prosteasca:cea de-a doua fila a chitantelor trebuie sa ramana atasate la cotorul chitantierului sau pot fi desprinse si alaturate la registrul de casa?Exista vreo practica gresita sau corecta in acest sens?
Cel mai recent răspuns: ovi87 , utilizator 13:15, 23 Septembrie 2014
Cand existau facturi fiscale si chitantierele si facturierele erau cu regim special se pastra un exemplar la cotor. In momentul de fata aceste cotoare nu mai sunt necesare de vreme ce fiecare isi poate emite chitante pe coli A4 (sau alte dimensiuni).

Consider ca nu ai motiv sa pastrezi cotoarele chitantierelor.
Si in cazul chitantelor anulate cum se procedeaza?Banuiesc ca e obligatorie pastrarea lor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturier / chitantier cu 2 file e ok? Delia Elena  NEDA Delia Elena NEDA Buna ziua, Pt contabilitatea in partida simpla pot folosi facturiere/chitantiere cu 2 file ? Pana acum ma feream de ele dar mi-am dat seama ca nu am de ce. ... (vezi toată discuția)
Facturi in format electronic tony123 tony123 Buna ziua! Am si eu cateva intrebari: suntem o firma de distributie marfa, avem facturi din acelea la km si am vrea sa ne facem munca mai usoara scotand ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa cornelia radoi cornelia radoi buna ziua!sunt pfa de putin timp si azi am incasat primii bani,in urma activitatii desfasurate,si m-am lovit de o problema!am chitantier si facturier fiscal ... (vezi toată discuția)