avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare cheltuieli de judecata

Buna ziua
Am depus in instanta un dosar pentru recuperarea taxei de poluare. Am primit o comunicare adresa prin care mi se solicita taxa de timvru in cuantum de 350 lei. Ma puteti ajuta cu un formular pentru solicitarea cheltuielilor de judecata, ca nu au fost cerute in dosarul deja depus?
Multumesc frumos Luci
Cel mai recent răspuns: lucicaroman@yahoo.com , utilizator 10:23, 26 Septembrie 2014
Buna ziua, Cum ar trebui sa arate o cerere precizatoare prin care pot solicita cheltuieli de judecata?
multumesc
Sunt mai multe posibilitati si nu exista formulare tipizate. Intocmiti un document in care sa aratati ca sunteti parte in dosar, sa indicati numarul dosarului si termenul (daca a fost stabilit).
Puteti sa-l numiti "completare la cererea de chemare in judecata" prin care solicitati cheltuielile de judecata.
Sau, la concluziile pe fondul cauzei (scrise sau sustinute oral), puteti mentiona ca solicitati cheltuieli de judecata.
Important este sa depuneti taxa de timbru, asa cum vi s-a solicitat, care va face parte din aceste cheltueili de judecata (pe langa altele, daca sunt - onorariu avocat, taxe postale etc.)
Multumesc frumos pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Resituire taxa timbru cporumbel cporumbel cererea de restituire tx timbru este ca o cerere de chemare in judecata ? o alta actiune? imi va da termen de judecata? trebuie sa fac copii de pe chitantele ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare LiviuP13 LiviuP13 La data de 05.01.2010 am achizitionat un autoturism din Belgia . Am platit suma de 3.200 ron conform TAXEI DE POLUARE PENTRU AUTOVEHICULE . Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Proprietate cu cota in diviza-cum poti iesi fara acordul partilor Petrescucr@gmail.com Petrescucr@gmail.com Am mostenit un teren si o casa ,impreuna cu alte rude (in numar de 6). Care este procedura sa separ cota in diviza de ceilalti ,cat ar costa? Ma refer la ... (vezi toată discuția)