avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asigurare de sanatate

Incepand cu 01.09.2014 am incetat raporturile de munca cu angajatorul, intrand in plati compensatorii pana la 01.08.2015.
Care sunt formele legale de continuare a calitatii de asigurat?
Cel mai recent răspuns: mihai22sr , utilizator 17:12, 23 Septembrie 2014
Aveti mai multe posibilitati :
- incheierea unui contract de asigurare cu casa judeteana de asigurari de sanatate

- deveniti coasigurat al sotiei

- incheiati un nou c.i.m.

Sunteti in somaj ?
Sunt intr-o situatie pe care CJAS nu m-a lamurit. Incepand cu 01.09.2014 am incheiat raporturile de munca pe cale amiabila. Am primit o suma de bani fixa si urmeaza sa mai primesc 12 salarii compensatorii pana la 31.08.2015, luna in care voi iesi la pensie pentru limita de varsta. Ca sa merg pe asigurarea sotiei(coasigurat) trebuie sa declar ca n-am venit!!!!!! ceea ce nu-i adevarat. Ca sa fac contract casa mi-a spus ca n-are unde ma incadra???? in declaratia de venit????? (Directorul economic al CJAS ). Problema este ca sunt bolnav cronic si trebuie sa -mi iau reteta lunara si doamne fereste sa nu fie nevoie in acest timp de 12 luni de spitalizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am niciun venit, am dreptul la spitalizare sau retete compensate? crdana crdana Va rog daca puteti sa-mi spuneti daca am dreptul la spitalizare sau retete compensate. Am platit asigurari de sanatate timp de 20 ani. De trei ani nu am mai ... (vezi toată discuția)
Cass contract zilieri Giorgina Giorgina Buna dimineata, S-au facut atat de multe modificari si au existat atat de multe discutii pe marginea subiectului CASS, incat nu ma mai descurc si va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Asigurarea medicala privata ing? adrian123 adrian123 Am terminat facultatea anul acesta, dar inca nu sunt angajat. Am niste bani pusi deoparte si m-am gandit sa-mi fac o asigurare medicala. Dar nu stiu daca sa ... (vezi toată discuția)