avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Infiintare asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Infiintare asociatie proprietari

Buna ziua,
M-am mutat de curand in Popesti Leordeni, in Sud residence, cartierul construit in 2014. Noi suntem un bloc de 16 apartamente si dorim infiintarea unei asociatii de proprietari, insa nu dorim sa platim onorariul avocatului pentru ca mi se pare foarte scump. Va rog frumos sa ma indrumati si ce trebuie sa fac pentru infiintarea acesteia. Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:59, 24 Septembrie 2014
Asociatiile de proprietari se infiinteaza conform Legii 230/2007 de infiintare, organizare si functionare a asociatiilor de proprietari si a HG 1588/2007 cu normele de aplicare a legii.

Pasii de urmat ii gasiti aici:
www.avocatnet.ro/content/con...

Descarcati documentul in calculatorul dv. si il puteti citi acolo (pe pagina de site este inaccesibil)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatei de proprietari intr-un bloc nou georgianagia georgianagia Buna ziua, As dori daca se poate sa ma ajutati cu raspunsul la cateva intrebari: - M-am mutat de curand intr-un bloc nou construit si acesta nu are ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie proprietari liviu_navacioiu liviu_navacioiu Buna ziua! Eu si ceilalti 9 vecini ai mei dorim infiintarea unei asociatii de proprietari. Fiind vorba de un forum cu oameni din domeniu, exista cineva ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie proprietari IuliaMB IuliaMB Buna ziua, As dori sa aflu care sunt actele necesare infiintarii unei asociatii de proprietari. Pe internet apar multe variante, dar de multe ori ... (vezi toată discuția)