Buna ziua. Am urmatoarea intrebare,deoarece consider ca instanta a judecat sumar si pripit cauza,un singur termen.Am facut recurs la TMB.La primul termen s-a si pronuntat hotarare irevocabila,avocatul partii adverse a depus concluzii scrise iar avocatul meu nu a depus decat motivele de recurs.Instanta s-a pronuntat si a hotarat irevocabil ca recursul este netemeinic.Dupa aceasta hotarare irevocabila mai este o cale de contestare a acestei hotarari ? Eu pot depune concluzii sau note scrise pana se scrie aceasta hotarare? Ea s-a pronuntat la singurul termen,adica 22.09.2014.Multumesc
Aviind in vedere ca instanța a soluționată cauza, nu mai puteți pune note scrise. Faptul ca avocatul nu a depus concluzii scrise, nu inseamna ca din acest motiv s-a respins recursul. Exista doua cai extraordinare impotriva acestei soluții, dar sunt stricte și limitativ prevăzute de lege.
Contestația în anulare - art. 503 Cod procedură civilă, respectiv Revizuirea - art. 509 Cod procedură civilă. În cazul Dvs. probabil că ar fi de urmat contestația în anulare.