In mesajul meu din ian 2014 am descris sumar problema mea.Nu am rezolvat nimic nici in recursul facut si in prezent mi s-au impus cheltuieli in valoare de 7000 ron.Vreau sa merg cu acest dosar la Ministerul Justitiei in Bucuresti.Va rog sa imi explicati care sunt formalitatile pentru a deschide un proces acolo si eventual costurile lor.VA MULTUMESC ANTICIPAT!!
Impotriva hotararilor irevocabile nu pot fi exercitate decat caile extraordinare de atac , daca va incadrati , contestatia in anulare (art.503 c.pr.civ) si revizuirea , (art . 509 c.pr.civ.) care se depun la instanta a carei hotatare se ataca . Exista si posibilitatea sa va adresati la CEDO . Alte plangeri impotriva modului in care ati fost judecat sunt doar reclamatii pe care le puteti adresa prin posta oricarei autoritati veti considera dar nu voir mai fi judecate si nu vor avea efect asupra hotararii.
Pe forum consultantii raspund unui numar foarte mare de mesaje ,este greu de crezut ca cineva poate stii la ce problema va referiti exact.Consultati un av pentru a vedea daca exista posibilitatea formularii unei cai extraordinare de atac contestatie in anulare sau revizuire.Acest lucru poate fi facut doar daca puneti la dispozitia avocatului respectiv toate documentele necesare.Ministerul Justitiei nu are atributii in a verifica ,cenzura hotararile pronuntate de catre instante.Succes.