avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

Buna ziua. Sunt infirmiera iar salariul meu de baza, la care se aplica sporul de vechime si sporul de sectie este de 682 lei. Dupa ce mi se aplica sporurile, salariul de incadrare nou este de 1028 lei. Este corect ca salariul de baza sa fie sub salariul minim pe btara? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:54, 23 Septembrie 2014
Potrivit HG 871/2013, art.2 , pentru personalul din sectorul bugetar, nivelul salariului de baza, potrivit incadrarii, nu poate fi inferior nivelului salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, prevazut la art. 1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul de baza germi germi Lucrez in sistemul bugetar si am salariul de incadrare pe studii superioare de 900 ,cu sporul de vechime de 15% inclus . Este corect ? Ocolega care s-a ... (vezi toată discuția)
Salarizare danlili danlili as vrea sa stiu cum se calculeaza sporurile,la salariul de baza sau la salariul de incadrare.sunt fochist in sistemul bugetar si am salariul de incadrare de ... (vezi toată discuția)
Salariul minim 2014 ursucornel ursucornel in statele de plata la institutia unde lucrez salariul meu de baza e 740 lei la care se adauga sporul de vechime si un alt spor de ecran iar brutul e de ... (vezi toată discuția)