cine sau cum poate fi aplicata legea 230/2007 in cazul cand presedintele refuza sa primeasca cereri si nu primeste corespondenta pentru a nu raspunde si a nu da detali despre activitatea asociatiei, In erioada 2007-2014 nu sau efectuat AG. cine raspunde?
Nu mai citati din lege ca o cunosc foarte bine,atat pe cea veche cat si pe cea noua si vreau raspunsuri la obiect ca de discutii si pareri nu duce numeni lissa si nu cred ca suntem in scara blocului
Am vazut ca o cunoasteti bine "pe lege", dar stati mai rau la interpretarea ei, daca scrie (romaneste), ca poate reprezenta 1000 de proprietari, atunci este inutil sa vorbim (ca in scara blocului) DEGEABA.
Drum bun si cale batuta...
Eu va informez de o situatie si mai si:
- asociatie compusa din 504 apartamente;
- la prima convocare a AG, prezenti 45 proprietari;
- la reconvocare, prezenti 35 proprietari;
AG se tine cu cei 35 prop. prezenti la reconvocata, se iau hotarari legale cu majoritate simpla dintre cei 35 prezenti. Hotararile luate sunt valabile pentru cei prezenti sau absenti.
Ca presedintele are mandat de reprezentare de la 80 sau 1000 de proprietari, este legal. Pe dvs. cine va impiedica sa reprezentati 5-10 vecini si tot asa fiecare dintre cei prezenti?
Probabil ca aveti un presedinte istet, care stie cum merg treburile in "parohie" si isi ia masuri de precautie. Repet, fiecare membru prezent la AG sa aiba mandat nu de 100 de alti membri, ci de 5-10, astfel o sa combateti pe istetul de presedinte - ce-i drept ales tot de dvs., sa va reprezinte interesele.
Dar banuiesc ca nu v-a propus sa construiasca un nou canal la Marea Neagra, nu? Practic ce necaz aveti, poate va ajutam cu un sfat, daca vreti sa-l primiti...
Mi se pare mie, sau exact asta era intrebarea: CE sa faca oamenii? Sau, mai exact, CARE SUNT "masurile care se ... impun"?! Sau, CUM ar putea sa le impuna?!
Asta e un forum pe care discutam intre noi civilii, sau mai raspunde si cate un AVOCAT, asa cu s-ar parea din titlu?
Solicitați câte o împuternicire legalizată la notar pentru fiecare din cei 83 de locatari despre care se afirmă că l-ar împuternici pe acest președinte. Asta înseamnă împuternicire. Veți vedea ca nu vine nici măcar cu 10.