avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchirierea unui spatiu dintr-o curte comuna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchirierea unui spatiu dintr-o curte comuna

Buna ziua. Locuiesc la casa intr-o curte cu 3 proprietari, respectiv 3 case cu pereti comuni. Unul dintre proprietari si-a inchiriat partea lui de casa unor oameni foarte dubiosi. Intrebarea mea este daca este sau nu necesar un acord/semnatura din partea noastra (eu si celalalt proprietar) pentru a putea inchiria acel spatiu , respectiv partea comuna. Daca una din parti nu este de acord iar celalata este , care este verdictul , 2 pro si 1 contra (eu) sau proprietarului care vrea sa inchirieze nu i se i-a in considerare parerea ? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 23 Septembrie 2014
catamblin, utilizator
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 16:57, 24 Septembrie 2014
chiriasul dobandeste drepturile proprietarului in ceea ce priveste folosinta ca dezmembramnt al proprietatii
catamblin a scris:

Buna ziua. Locuiesc la casa intr-o curte cu 3 proprietari, respectiv 3 case cu pereti comuni. Unul dintre proprietari si-a inchiriat partea lui de casa unor oameni foarte dubiosi. Intrebarea mea este daca este sau nu necesar un acord/semnatura din partea noastra (eu si celalalt proprietar) pentru a putea inchiria acel spatiu , respectiv partea comuna. Daca una din parti nu este de acord iar celalata este , care este verdictul , 2 pro si 1 contra (eu) sau proprietarului care vrea sa inchirieze nu i se i-a in considerare parerea ? Multumesc

nu aveti ce sa-i faceti, nu puteti sa va opuneti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate cineva inchiria partea lui de duplex unui azil de batrani? Lacramioar Lacramioar Buna ziua. Eu locuiesc intr-un duplex cu cumnata mea care a decis sa inchirieze partea ei de casa unui azil de batrani. Eu nu vreau decat liniste, pentru ca de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in spatiul destinat uscatoriei de la bloc avem chirias ... Tanpartenie@yahoo.com Tanpartenie@yahoo.com Buna ziua, In spatiul destinat uscatoriei de la bloc avem chirias caruia ii expira contractul. Sunt 18 apartamente din 42, care nu mai dorim prelungirea ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comun ContSters122621 ContSters122621 La parterul blocului in care locuiesc exista o uscatorie, 2 apartamente si 2 garsoniere. Proprietarul garsonierei care are un perete comun cu uscatoria a vrut ... (vezi toată discuția)