avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate cineva inchiria partea lui de duplex unui azil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate cineva inchiria partea lui de duplex unui azil de batrani?

Buna ziua. Eu locuiesc intr-un duplex cu cumnata mea care a decis sa inchirieze partea ei de casa unui azil de batrani. Eu nu vreau decat liniste, pentru ca de aia stau la curte. Poate face asa ceva fara semnatura noastra? Care avem casa perete in perete? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lacramioar , utilizator 12:53, 26 Septembrie 2018
Depinde de urbanismul zonei, o fi zona de locuinte, zona mixta... La casa, acordul vecinului nu e necesar.
Totusi, oamenii care ar folosi casa ca sediu sau azil ar fi galagiosi? Ii cunoasteti? Ce motive aveti sa va opuneti?
Zona este de locuinte si azilul urmeaza sa se deschida pe 1 octombrie. Deci semnatura vecinilor nu este necesara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere autorizatie functionare - magazin mixt abaicanescu abaicanescu Buna ziua, .va rog sa ma ajutati cu o parere in urmatoarea speta. De circa 1 an de zile locuiesc impreuna cu bunicii mei intr-o casa din zona centrala a ... (vezi toată discuția)
Locuiesc într-o casă duplex adică eu și vecinul avem un perete ... Buffi Angelo Buffi Angelo Locuiesc într-o casă duplex adică eu și vecinul avem un perete comun. Închiriez locația de 3 camere și living în regim hotelier. Nu primesc decât cel ... (vezi toată discuția)
Inchirierea unui spatiu dintr-o curte comuna catamblin catamblin Buna ziua. Locuiesc la casa intr-o curte cu 3 proprietari, respectiv 3 case cu pereti comuni. Unul dintre proprietari si-a inchiriat partea lui de casa unor ... (vezi toată discuția)