Buna ziua ,
Am si eu urgent de un sfat : am o firma care are activitatea suspendata din martie 2006 , am depus la fisc bilanturile ...pana in septembrie 2008 . am avut ceva probleme si nu am mai depus nimik la fisc pan ain prezent .Acum vreau sa stiu ce mi se poate intampla si ce pot face?Care ar fi o solutie mai rapida si mai eficienta .Daca las lucrurile asa si sunt data in judecata ce mi se poate intampla ?
Va rog frumos sa ma ajutati .Multumesc !
Alina
Puteti face o dizolvare voluntara a firmei, prin hotararea AGA in care fie mentionati si modul de lichidare al firmei (daca nu aveti datorii) sau numiti un lichidator (trebuie sa-l cautati) care sa faca lichidarea firmei. In cazul in care nu numiti un lichidator rin AGA, ORC va numi unul pentru a face lichidarea.
Nu am inteles de cine sa fiti dati in judecata...:-/
Va multumesc pt raspuns.....Nu am datorii la firma .....eu am activitatea suspendata din 2006 ,dar acum cu noua taxa forfetata ma ingrijoreaza faptul ca sar putea sa fiu obligata sa platesc aceasta taxa chiar daca nu functionez ..de aceea ma gandeam sa o lichidez ......dar in cazul in care las firma asa cu activitatea suspendata,ma poate da statul in judecata ca sa platesc aceasta taxa forfetata daca nu am nici un profit ......?????
Multumesc