Buna ziua
Sunt intr-o situatie incalcita.
Avem un apartament care a avut nevoie de renovare si printr-o cunostinta am cunoscut un "meserias". Ne-am inteles la bani(fericit ca era o suma mica pt manopera) si ne-am inteles termen de livrare 2 luni. Asta fiind acum 6 luni si astfel depasindu-se cu mult termenul de livrare.
Ne-am saturat de asteptat sa lucreze ceva(i-am dat si jumatate de manopera iar el a inceput toate lucrarile dar n-a terminat nici una) si am inceput sa cautam inlocuitori.
Problemele apar dupa ce 2 oameni care au venit sa vada despre ce e vorba spun ca a lucrat in bataie de joc, a folosit procedee care nu se fac in meseria asta (gen glet satinat peste calciu direct) si incep sa cred ca am luat o mare teapa si cu banii dati si cu materiale pierdute si cu timp pierdut.
Mentionez ca nu am avut nici un contract scris dar a fost intelegere verbala cu martori.
Ce ma sfatuiti sa fac? Am o sansa sa mai recuperez ceva?
Multumesc anticipat
Initial incercati sa discutati amiabil cu primul meserias pentru recuperare avans,sa subliniati ca termenul initial convenit a fost depasit iar lucrarea nu se ridica la nivelul asteptarilor dv sau a calitatii initial asigurate de catre executant