avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Vin și eu cu o întrebare către ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Vin și eu cu o întrebare către dumneavoastră. ...

Buna ziua!
Vin și eu cu o întrebare către dumneavoastră.
Cum pot recupera pe parte legală o anumită suma de bani data unui așa zis meseriaș in amenajări?
Cel mai recent răspuns: MihaiIoana. , utilizator 09:46, 23 Decembrie 2024
Buna ziua

Depinde de ce anume s-a intamplat.

I-ati dat banii si a fugit cu ei? Sau lucrarea nu a fost conform cu ce ati stabilit.

De asemenea, ati avut vreun contract sau orice fel de comunicare scrisa cu el? Banii i-ati dat cash sau i-ati platit printr-o metoda care poate fi probata (transfer bancar de exemplu).
Buna ziua!
A venit la noi, ne-am înțeles la suma de 6000 lei pentru renovarea a două camere.
In interval de o săptămână a lucrat și a ajuns la stadiul de 60%, timp in care i-am dat suma de 5000 de lei.
Pe urmă nu a mai venit timp de 2 sapramani, invocând tot felul de motive. Într-un final am refuzat mai continuam cu el și i-am cerut 1500 de lei înapoi. Inițial a fost de acord sa ne înapoieze banii, ulterior s-a răzgândit invocând că a lucrat de cei 5000 de lei.
Menționez că nu avem contract cu el și nici factura nu ne-a dat pe banii încasați.
Mulțumesc anticipat!
Sărbători fericite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma neserioasa de amenajari a renunțat de bunăvoie sa ducă ... mirella_iorga mirella_iorga Firma neserioasa de amenajari a renunțat de bunăvoie sa ducă la bun sfârșit renovarea completa a băii mele din apart 1,50x2,87. A părăsit lucrarea ... (vezi toată discuția)
Cum ar trebui sa procedez atunci cand persoanele care angajate pentru renovarea apartamentului pleaca dupa ce au primit o suma importanta din bani Hotopilams Hotopilams Buna seara, Am cumparat un apartament acum 5 luni si a trebuit sa angajez un meserias pentru a-l renova, dar acesta dupa ce a primit o parte mai mare de ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare-masina gogu00772 gogu00772 am o masina de vanzare(ii trebuie schimbata distributia la motor undeva la 500 lei).ma contactat cineva a vazuto si mia dat un avans de 1000 de lei.neam ... (vezi toată discuția)