avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Firma neserioasa de amenajari a renunțat de bunăvoie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Firma neserioasa de amenajari a renunțat de bunăvoie sa ducă ...

Firma neserioasa de amenajari a renunțat de bunăvoie sa ducă la bun sfârșit renovarea completa a băii mele din apart 1,50x2,87. A părăsit lucrarea inainte de termen, acum si-a luat avocat și îmi cere bani, dând de înțeles ca nu a fost plătit ptr cât a muncit si "ca l-am dat eu afara". Am plătit 6000 lei, contractul era de 5000 lei, și am reparat baia cu alt meseriaș. Ce pot face în situația data? Am înțeles ca este tepar de meserie. Are avocat și îți face procese. Meserie nu cunoaște, firma inactiva fiscal din 2016, 0 angajați. Mi-a stricat tot ce a lucrat prin casa. Nimeni nu vrea sa repare din urmă lui. Am poze și expertiza extrajudiciara, asa m-a sfatuit avocatul în dec 2022 ca să pot renova mai departe și sa ma pun la adapost.
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:59, 24 Septembrie 2023
Bună seara!
Aveți.o dovadă pentru plata sumei de bani?

Vă recomand să mergeți și dumneavoastră la un avocat pentru a vă pregăti apărarea.
Buna ziua!
Da am poze cum a lăsat baia, expertiza extrajudiciara și răspuns favorabil de la anpc.
Aveți suficiente probe pt a va apara în proces.Daca nu aveți av,angajati-va și discutați cu acesta pașii necesari..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! vin și eu cu o întrebare către dumneavoastră. ... MihaiIoana. MihaiIoana. Buna ziua! Vin și eu cu o întrebare către dumneavoastră. Cum pot recupera pe parte legală o anumită suma de bani data unui așa zis meseriaș in ... (vezi toată discuția)
Service auto autorizat rar refuza sa verifice/repare pe garantie Catalin_George Catalin_George In data de 15 iulie 2020 am schimbat kit ambreiaj + volanta la un service auto autorizat RAR din Bucuresti, cost aprox. 5000 lei. Imediat dupa preluarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am semnat un contract pentru renovare baie, cu o firma ... De vara De vara Buna ziua, Detalii si informatii ascunse inainte de semnare contract Am semnat un contract pentru renovare baie, cu o firma in DOMENIU. Inaintea semnarii ... (vezi toată discuția)