avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

daca detin o ii si am un angajat(pe sotul meu) am inteles ca eu pt a beneficia indemnizatia de crestere a copilului trebuie sa suspend activitatea mea in cadrul firmei dar ce se va intampla cu angajatul??va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:18, 24 Septembrie 2014
I se va inceta raportul de munca, daca se va suspenda activatea I.I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj din concediu crestere copil ionela mitrache ionela mitrache buna seara va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: se poate beneficia de somaj dupa revenire din concediu crestere copil daca se face angajarea pe ... (vezi toată discuția)
Informatii despre indemnizatie gravida gabi dobre gabi dobre buna ziua.as dori cateva inform.de la dvs. sunt angajata cu CM la o firma privata si sunt detinatoare totodata a unui PFA, facut ca sa pot sa mi iau diferenta ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pana la 2 ani madalinuta23 madalinuta23 buna ziua cum trebuie sa procedam in cazul in care firma vrea sa suspende activitatea si are un salariat suspendat in concediu crestere copil pana la 2 ani?? ... (vezi toată discuția)