avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzator la magazin
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzator la magazin

Buna ziua ,

am infiiintat o firma noua pentru deschiderea unui magazin mixt , am parcurs toti pasii necesari pentru aprobarii si inregistrarii , intrebarea mea este urmatoarea :
momentan nu imi permit sa angajez vanzator , eu ca administrator (unic) al societatii pot vinde la magazin ?

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: robtons , utilizator 13:59, 24 Septembrie 2014
Da se poate, banuiesc ca aveti un contract cu societatea. Daca nu ar trebui sa incheiati un contract pentru care sa se plateasca partile sociale asemenea unui angajat.
In contract sau in fapt trebuie sa existe si numarul de ore????2-4-8???
Buna ziua,

Calitatea dvs de adminiistrator nu va da dreptul sa prestati munca unui vanzator in magazin. Este necesar sa incheiati un contract de munca cu societatea (cu norma intreaga sau cu fractiune de norma).

In cazul unui control al celor de la ITM riscati amenzi incepand cu 10.000 Lei pentru munca fara forme legale.

Succes!
Am inteles perfect . Va multumesc pentru ajutor !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare temporara Endelus Endelus buna ziua. am un magazin si o singura angajata ( vanzatoarea) care la 1 iunie o sa intre in concediu. intre timp am gasit pe cineva care sa-i tina locul in ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea cim vanzator stanciua stanciua buna ziua , revenind la subiectul de mai sus srl 3 asociati unul din cei 3 asociati este administrator dar si vanzator la magazinul pe care il avem eu ca ... (vezi toată discuția)
Contract de munca - incadrare gresita Bogdan88 Bogdan88 Sunt angajat al unei societati din 09.02.2011. Pana acum 2 luni luam salariul \\"in plic\\" dar acum ne-au facut carduri. Am observat ca este ceva gresit cu ... (vezi toată discuția)