avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Judecata companie de asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Judecata companie de asigurari

Buna ziua,

Am primit acum 1 saptamana in posta o scrisoare ca am fost dat in judecata de catre o companie de asigurari ,pentru o asigurare de locuinta . Aparent vecinul de sub mine s-a decis sa renoveze casa si a zis dc sa nu scot niste bani de la vecinul de deasupra . Acum 8-10 ani a avut loc o inundatie mare de la vecina de deasupra si si-a inundat toate apartamentele pana la parter (de la etajul 4). Vecinul de sub mine s-a gandit sa isi faca asigurare oblgatorie de locuinta in anul 2012 si i-a chemat sa constate ca a fost inundat (el nerenovandusi apartamentul de 10 ani ...) si ca eu sunt de vina . S-a dus la presedinta blocului si i-a aratat ca are peretii inundati si acesta fiind noua si naiva , altfel nu imi explic, a semnat o foaie ca si cum noi am avut o teava sparta si probleme la nu stiu ce sifon cu toate ca nu s-a constatat nimic , nu a venit nimeni la mine , nu s-a facut nici o poza , adica nu exista nimic care sa sustina ca a fost o inundatie de la mine , avand in vedere ca nu a fost nici o inundatie . Toate aceste s-au intamplat fara a fii anuntat de nimeni , doar m-am trezit cu dosar de judecata cu compania de asigurari. Am observat ca in actele celor de la compania de asigurari scrie ca foaia semnata de presedinta blocului e din data X iar pe aceeas foaie este data X + 6 luni si ceva. La daune pe procesul verbal de constatare sunt scrise niste masuratori (ex . hol intrare - tavan patat 1 m2 )iar in referatul de plata de la compania de asigurari este trecut hol - glet 1 m2 lavabila 22.22 mp2 . Este normal asa ceva ? nu trebuia reparat doar 1m2 ? Am gasit mult mai multe neconcordante in dosarul celor de la asigurari .Nu exista nici un proces verbal de la pompieri , politie nimic . Va rog sa imi spuneti ce recomandati ? Sa ma duc la CSA sa reclam compania de asigurari ? Pot cere daune morale in judecata ? Ce se paote face in acest caz . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 04:15, 25 Septembrie 2014
Recomand o petitie on-line la autoritate:
[ link extern ] /

Succes!
Nu spun ca nu ar fi buna o petitie, insa omul a fost dat in judecata asa ca e nevoie sa se apare, in primul rand, in termenele stabilite de codul de pr. civila.

E bine sa depuneti intampinare si sa sustineti acolo tot ce considerati a fi in favoarea dvs. E bine sa fiti ajutat de un profesionist , pentru a respecta dispozitiile codului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Holul imobilului inundat, devenit insalubru. asociatia e obligata sa-l igienizeze? ContSters89081 ContSters89081 In urma unei inundatii mari tavanul si peretele de deasupra usii de acces in apartamentul meu au devenit insalubre: nu numai pete sinistre, maronii, dar si cu ... (vezi toată discuția)
Inundatie repetata provocata de instalatia improvizata a vecinului de deasupra amarstean amarstean Vecinul de deasupra provoaca iar inundatie. Cine il poate sanctiona? Cine il poate sanctiona pe administrator si pe presedintele blocului pentru neglijenta ... (vezi toată discuția)
Am o problema cu un vecin. rolmiha rolmiha Buna! Am si eu o problema si nu stiu ce sa mai fac. Vecinul de deasupra mea ma inunda intruna ca are o problema cu un sifon de scurgere, am vorbit cu el si ... (vezi toată discuția)