avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pasaport facut doar cu un singur parinte
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pasaport facut doar cu un singur parinte

La facerea unui pasaport pentru un minor trebuie sa fie prezenti ambii parinti casatoriti legitim sau doar unul dintre ei?? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 15:55, 24 Septembrie 2014
Ambii din cate stiu eu.
daca aveti declaratia celuilalt parinte pentru eliberarea pasaportului se poate prezenta doar unul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport minori in regim de urgenta criatinasofia criatinasofia Buna ziua Pentru eliberarea in regim de urgenta a pasaportului pentru minori,este nevoie de procura?parintii sunt casatoriti legal si ambii sunt de acord cu ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pentru a intra in românia cu fetița născuta in italia Gaby753 Gaby753 Ce documente i-mi sunt necesare pentru a intra in țara cu fetița născuta in Italia Menționez ca eu am pașaportul expirat si cartea de identitate ... (vezi toată discuția)
Urgent x_tina_852007 x_tina_852007 este necesar pasaport la un minor daca este insotit de ambi parinti pt a iesi din tara? sau pot sa tre minoru pe pasapotrul meu fara ca tatal sa fie prezent? (vezi toată discuția)