avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... ordin de chemare pentru clarificarea situatiei militare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

ordin de chemare pentru clarificarea situatiei militare

Buna ziua. Locuiesc in orasul Buftea si am primit de la politie un ordin de chemare pentru clarificarea situatiei militare. pana acum trebuia sa ma prezint la un comisariat in Bucuresti. acum trebuie sa ma prezint la politia orasului Buftea cu mai multe documente. este obligatorie prezentarea? daca , da, ce risc daca nu ma pot prezenta? multumesc
Cel mai recent răspuns: Sylvian2010 , utilizator 18:19, 16 Iunie 2015
Cred ca este valabil in continuare:www.avocatnet.ro/content/for...
multumesc, cu intarziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de chemare a rezervistilor Alexx_00 Alexx_00 Buna seara ! Am fost soldat acum 15 ani ca fiecare barbat de varsta mea,si de cativa ani ,ma tot cheama de doua ori pe an la comisariat sa ma ia in evidenta ... (vezi toată discuția)
Clarificarea situatiei militare cicudaf cicudaf Buna ziua, Doresc sa aflu si eu mai multe despre acest subiect. In cazul in care un cetatean al Romaniei refuza categoric sa se prezinte la centrul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit ordin de chemare pentru clarificare situatie ... C-tin. C-tin. Buna ziua,am primit Ordin de chemare pentru clarificare situatie militara,am 61 ani si 8 luni.Am citit in lege ca evidenta se tine pana la 55 ani.Trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)