buna , as vrea si eu sa stiu ce drepturi am asupra copiilor pe care ii am deja in crestere momentan pana cand se va da sentinta de divort, as vrea sa stiu daca copii raman la mine, eu nu am venit decat alocatia copiilor, respective 1 si 2 ani, iar tatal copiilor este o persoana consumatoare de alcool, violenta , si cu probleme in instanta pentru diferite cazuri pe care lea facut inainte de a fi cu mine si de avea copii, dar insa acestea par sa nu se fi rezolvat pana acum, cele mai grave abia acum se judeca , el insa ma ameninta ca daca nu ne impacam va folosi violenta si nu numai, ma urmareste, vine ca sa vada copii doar in momente importune cum ar fi somnul de dupa amiaza ( ma pune sa le trezesc din somn sa le vada ca daca nu intra el in curte ,- fiinca locuiesc la sat-, tipa ,injura si multe lucruri) si da ar face lucrurile cu care ma ameninta daca nu il ascult , mam saturat de atata tortura psihica dar si fizica , pe cea fizica cel mai mult a folosito cat am locuit impreuna , iar cand neam despartit el ma dat afara si ma pus sa aleg o fata si cu cealalta mare a ramas el insa dupa aproximativ o luna leam avut pe amandoua mia aduso el schimbul sumei de 850 lei , as mai avea multe de scris insa ma opresc aici sper k am scris esentialul, astept un raspuns cat mai repede , va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns:
Raluca Iliescu , Avocat
18:52, 24 Septembrie 2014