avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna seara!
Sotia mea solicita divort amiabil la notariat.
Doreste incredintarea copilului asumandu-si rolul in cresterea si educarea acestuia, plata pensiei alimentare. Asemenea solicita si jumatate din cheltuielile legate de gradinita, scoala si eventuale cheltuieli medicale.
Daca ii platesc pensie alimentara sunt obligat sa platesc si cheltuielile legate de gradinita, scoala, medic?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:51, 24 Septembrie 2014
Pentru a putea divorta la notar este necesar sa cadeti de acord asupra tuturor aspectelor,stabilire domiciliu minor,exercitare autoritate parinteasca,pensie de intretinere etc.In caz contrar ramane varianta divortului prin instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o întrebare personala și se refera la probleme familiale. ... Leo23 Leo23 Am o întrebare personala și se refera la probleme familiale. Nepoata mea, doi copii minori și soțul plecat la munca în Anglia,au probleme cauzate de soț ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara inainte de divort? est est Buna ziua, As avea rugamintea sa ma ajutati cu aceasta problema. Vineri, 05.11.2010, am termen sa depun intampinare la cererea “sotiei” mele. In ... (vezi toată discuția)
Probleme de familie intre tineri victoria53 victoria53 Va rog daca cineva ma poate lamuri in anumite chestinuni legale.Doi tineri casatoriti care au un copil nu se inteleg de mult timp dar nu au divortat si stau in ... (vezi toată discuția)