avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chirias ANL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chirias ANL

In data de 22.09.2014 am primit o notificare prin care imi spune sa predau locuinta primita cu chirie de la serviciul fond locativ, pana la data de 31.10.2014, datorita faptului ca am restante de 3 luni la asociatie.
In notificare imi spune ca a mai fost trimisa o instiintare , referitor la plata datoriilor fata de asociatie. Adresa pe care eu nu am primit-o.
Am achitatat datoriile in data de 23.09.2014, mai poate fi pusa in aplicare rezilierea contractului de inchiriere?
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 21:23, 24 Septembrie 2014
Daca v-ati achitat restantele la zi, nu ar avea de ce sa va rezilieze contractul de închiriere. Depinde si de Obligațiile din acel contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie restanta la stat, compensare cu valoare imbunatatiri ContSters216223 ContSters216223 Am restanta la chirie.Am gasit pe internet,daca ai facut imbunatatiri,ti se scade din suma (chiria)datorita primariei.Bineinteles ca se poate justifica acele ... (vezi toată discuția)
Probleme cu chiriașul Busuioc Ovidiu Busuioc Ovidiu Am o garsoniera inchiriata cu contract inregistrat la a.n.a.f.,ne mobilata. Chiriasul si-a cumparat mobila,intre timp a aparut egrasie in garsoniera. Chiriasul ... (vezi toată discuția)
Rezilierea unui contract de inchiriere mariandecu mariandecu Buna ziua!Sunt posesorul unui contract de inchiriere a unui apartament apartinand clm .durata contractului este de 5 ani .am intarziat cu plata chiriei pe 4 ... (vezi toată discuția)