Buna ziua. O sa intru direct in subiect si sper sa ma lamureasca cineva. In urma cu 3 ani am cumparat un autoturism de buna credinta. Am fost la RAR sa-l inmatriculez pe numele meu insa au fost gasite anumite nereguli (autoturismul a fost facut din doua masini) si nu mi-a fost eliberat certificatul de autenticitate RAR, insa am avut drept de circulatie pentru 2 ani pana la expirarea ITP-ului. Apoi nu am mai folosit autoturismul. De curand l-am vandut unui cumparator caruia i-am adus la cunostinta faptul ca autoturismul nu poate fi identificat RAR (deci nu are drept de circulatie) si cu care am si incheiat o declaratie cum ca a luat la cunostinta aceste aspecte insa nu notariala ci doar una amiabila intre parti tocmai pentru a fi si eu acoperit cu un document prin care se confirma ca a luat la cunostinta. Acum noul proprietar ma ameninta ca ma da in judecata pe motivul cumpararii unui autoturism care nu este in deplina legalitate. As vrea sa stiu daca declaratia incheiata prin luare la cunostinta prin nume in clar si semnatura are vreo valoare in instanta? Multumesc