avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Erori D112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Erori D112

Am rugamintea sa luati in considerare urmatoarea problema cu care ma confrunt:
-codul muncii ne permite sa platim concediile de odihna neefectuate, insa programul de salarii (saga) nu permite aceasta operatiune decat daca angajatul are timp lucrat in luna respectiva.
Va intreb, cum procedam in aceasta situatie? sunt cazuri cand contractul este suspendat in luna respectiva, sau cand salariatul inceteaza raportul de munca din prima zi a lunii neacumuland ore lucrate.
Cel mai recent răspuns: Full Cost Visibility S.r.l. , Consultant resurse umane 22:03, 24 Septembrie 2014
Cred ca m-am exprimat gresit..programul permite inregistrarea sumei aferente concediului neefectua, la rubrica "alte venituri", insa D112 da erori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare d112 la concedii medicale?? bonimet bonimet Buna ziua....,am o problema cu D112 ... In luna aprilie am avut 2 cazuri de concedii medicale pentru casa de sanatate si 1 caz pentru casa de pensii. In D112 ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna neefectuat si neachitat popescu leontina popescu leontina va rog sa-mispuneti si mie, ce sa fac in urmatorul caz: SC a incetat contractul de munca cu angajatii angajatii au condediu de odihna neefectuat si ... (vezi toată discuția)
Salariat decedat in timpul cm. Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Avem un salariat care a decedat ieri (03.04.2016).Concediu medical a adus pana la data de 31.03.2016.(mentionez ca avea 450 zile de concediu ... (vezi toată discuția)