avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 17/2014 vanzari terenuri extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 17/2014 vanzari terenuri extravilan

In cazul in care vanzatorul este reprezentat cu procura de o alta persoana, mai este obligatoriu ca dosarul de la primarie sa contina actul de identitate al vanzatorului?
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 08:31, 30 Septembrie 2014
Este logic sa se depuna o xerocopie a actului de identitate a acelui care a imputernicit pe un mandatar sa in reprezinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte identitate expirata Elvi12 Elvi12 Cum pot depune cerere de eliberare a unei noi carti de identitate (prezenta este expirata) daca nu sunt in tara?Imi pot imputernici sotul?Imputernicirea este ... (vezi toată discuția)
Mandatarul consilier juridic nu poate pune concluzii în instanþã?! Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Art. 68 alin. 4 C.p.civ. s-a modificat cumva şi nu îi mai este recunoscut dreptul mandatarului consilier juridic de a formula concluzii în instanţă şi ... (vezi toată discuția)
Succesiune iulia pastrama iulia pastrama -Pot imputernici pe una din surorile mele(suntem 3 surori) sa ma reprezinte la dezbaterea succesiunii dupa tatal nostru ,recent decedat? -Dupa decesul mamei ... (vezi toată discuția)