Imi cer scuze daca subiectul s-a mai discutat, nu am gasit informatii destul de clare pentru situatia mea
Sotul meu este canadian si poate sta pe teritoriul Romaniei pana la 3 luni fara permis de sedere (ceea ce si face). Intrebarea mea este: are el nevoie de permis de munca in caz de angajare? Problema ar fi ca acele 3 luni expira in noiembrie cand el ar trebui sa plece, DAR daca s-ar angaja inainte de expirarea termenului, acele 3 luni nu se mai aplica, nu? Eu pe site-ul guvernului am gasit scris ca "membrii de familie ai cetatenilor romani" nu au nevoie de aceasta autorizatie de munca. Sotul meu insa nu are nici permis de sedere (care oricum e pana la 90 de zile deci nu trebuie). Nu cred ca m-am exprimat corect, dar vreau sa stiu daca are in principiu nevoie de autorizatie, SI daca NU, poate sta mai mult de 3 luni? daca DA, ce trebuie facut?
Drept la munca
ruxandra1
buna ziua.as dorii sa intreb,daca sotul meu,cetatean algerian,posesor al unui permis de sedere temporara pe teritoriul Romaniei,are drept legal la munca in ... (vezi toată discuția)
Carte de rezidenta
iu2llia
buna ziua. Am cateva intrebari legate de acordarea cartii de rezidenta.. In decembrie vreau sa ma casatoresc cu iubitul meu cetatean din bangladesh dar care ... (vezi toată discuția)