in conditiile in care sunt parat intr-un proces de divort si o parte din capete le castiga de exemplu 3 din 5 le castig eu, se vor reflecta asupra suportarii (impartirii) cheltuielilor de judecata ale partii reclamante?
deci ipotetic in cazul unui divort in care se pierd o parte din capetele impuse de catre reclamant sa suport doar partea aferenta celor in care reclamantul a avut castig de cauza... sau sa suporte cel care pierde, cheltuielile celuilalt, se compenseaza, nu imi este clar cum se distribuie...
sunt in cazul unui divort, care dureaza de ceva timp, in care sunt pe cale sa castig 3 din cele 5 capete... Din ceea ce stiu reclamantul are un avocat foarte costisitor, si incercam sa anticipez putin situatia finala...
Cheltuieli de judecata
ramiha
In cazul unui proces, cine plateste cheltuielile de judecata? Cel care pierde le plateste intotdeauna pe ale castigatorului? Sau depinde cine a fost cel care a ... (vezi toată discuția)
Granituire
aordodi
Buna ziua.
S-a finalizat procesul de granituire prin care unul din vecini a cerut ca sa se stabileasca linia de hotar şi demolarea unor anexe construite ... (vezi toată discuția)